Fetiță de cinci ani în stare critică! A căzut de la etajul 5 al unui bloc

de | 16.12.2023 17:51 | Național, Eveniment

Tragedie astăzi în familia unor români din sectorul 3 al capitalei. Fetița lor de cinci ani a căzut de la etajul 5 al blocului de pe strada Baba Novac.

Micuța ar fi vrut să ajungă la bradul de Crăciun iar acesta se afla chiar lângă o fereastră.

Fetița a fost transportată de urgență la spital de către un echipaj de prim-ajutor ajuns la fața locului.

112 pompierii smurd - Fetiță de cinci ani în stare critică! A căzut de la etajul 5 al unui bloc

La data de 16 decembrie 2023, Poliţia Capitalei – Secţia 12 Poliţie a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, o minoră în vârstă de 5 ani ar fi căzut de la etajul 5 al blocului în care locuieşte, situat în Sectorul 3.

 

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul secţiei menţionate, care au constatat că aspectele sesizate se confirmă.

 

De asemenea, un echipaj de prim-ajutor ajuns la adresă a transportat victima la spital, pentru îngrijiri medicale suplimentare”, au precizat reprezentanții Poliţiei Capitalei, conform news.ro

clădiri risc seismic

Fetița se afla în casă cu mama ei.

Polițiștii au găsit în spațiul verde o minora ce prezenta o sângerare la nivelul capului, în stare de inconstiență. Din primele verificări a rezultat că minora, aflată în locuință împreuna cu mama sa, profitând de faptul ca bradul de Crăciun era poziționat foarte aproape de fereastra camerei, a deschis geamul și, din neatenție, s-a dezechilibrat si a căzut”, se mai arată în informarea Poliției.

Micuța a fost preluată și transportată la Spitalul Grigore Alexandrescu pentru evaluare și intervenție medicală specifică, la acest moment aflându-se la terapie intensivă.

 

Foto descriptiv

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident grav în Argeș! O tânără de 19 ani și-a pierdut viața!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole