anchetaonline.ro

Fetiță luată de curenți în Vama Veche! A fost găsită în Bulgaria

de | 18.08.2022 10:32 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Intervenție de urgență pe litoral, acolo unde o fetiță de 10 ani, lăsată să se joace pe o saltea pneumatică, pe plaja din Vama Veche, a fost luată de curenți. La un moment dat, cei aflați pe mal au observat cum salteaua a fost dusă în larg și au sunat la 112.

Un salvamar cu skijet a pornit spre recuperarea fetiței. De asemenea, unchiul micuței a plecat în larg după ea, pentru a o găsi, însă nu a reușit, întorcându-se singur la mal.

În cele din urmă, copila a fost găsită de salvamar, în timp ce plutea în larg, spre Bulgaria.

Pompierii militari au fost solicitaţi în jurul orei 12, prin apel la numărul unic de urgenţă 112, să intervină în cazul unui minor zărit de turiştii de pe plaja din Vama Veche plutind în largul mării pe o ambarcaţiune pneumatică. Ambarcaţiunea pneumatică a depăşit apele teritoriale româneşti, iar minorul a fot preluat de salvamari cu ajutorul ski jetului, adus la mal şi predat echipajului SMURD pentru evaluare medicală. Aparţinătorii au refuzat transportul acestuia la spital”, a transmis Oana Manoilă, purtător de cuvânt al ISU Dobrogea.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

MAE a emis avertizare de călătorie pentru Grecia

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ISU | SMURD