Film în premieră, la Cinema „București”

de | 09.08.2023 09:35 | Știri, Județean, Lifestyle, Pitești

Cinematograful de artă „București” va reproiecta filmul „My salinger year”, sâmbătă, 12 august 2023, de la ora 18.00.

afis film 12 august 2023

Filmul este regizat de Philippe Falardeau iar în rolurile principale fiind Margaret Qualley, Sigourney Weaver, Douglas Booth șSeána Kerslake.

Despre ce ste vorba în film?  Acțiunea se petrece la sfârșitul anilor nouăzeci, în New York, acolo unde o tânără ce aspiră să devină scriitoare își găsește o slujbă la agenția literară ce îl reprezintă pe J. D. Salinger. Însărcinată de șefa sa excentrică să prelucreze corespondența lui Salinger, Joana decide să personalizeze răspunsul sec oferit de agenție fanilor scriitorului. Rezultatele sunt pline de umor și emoționante, iar Joanna, în timp ce folosește vocea marelui autor, începe să o descopere pe a ei.

Un bilet la acest film este 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

afis film 13 august 2023

Duminică, 13 august 2023, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă „București” puteți vedea în premieră filmul „Falcon lake”, în regia lui Charlotte Le Bon.

Rolurile principale sunt jucate de: Joseph Engel, Monia Chokri, Arthur Igual, Karine Gonthier-Hyndman și Sara Montpetit.

Filmul îi prezintă pe Bastien și Chloé care își petrec vacanța de vară împreună cu familiile lor într-o cabană pe malul unui lac bântuit de o legendă a fantomelor. În ciuda diferenței de vârstă, între cei doi adolescenți se înfiripă o legătură specială.

Prima iubire te va bântui.”

La acest film biletul este 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

 

Foto: Cinematograful „București”

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cinematograful București

Ultimele articole