Film nominalizat la Premiile Gopo, la Cinematograful „București”

de | 05.07.2023 10:32 | Știri, Județean, Lifestyle, Pitești

Cinematograful de artă „București” va proiecta duminică, 9 iulie 2023, de la ora 18.00, filmul „Tata mută munții”.

afis film 9 iulie 2023

Filmul este regizat de Daniel Sandu iar în rolurile principale îi puteți vedea pe: Adrian Titieni, Elena Purea, Judith State și Valeriu Andriuță.

Despre ce este vorba în acest film?

Mircea Jianu, un fost ofițer de informații, află că fiul său a fost declarat dispărut în munți. Se duce în grabă spre locul tragediei, ca orice părinte îngrijorat, în speranța că-l va găsi pe tânăr viu și nevătămat. Dar după câteva zile de căutări zadarnice, Mircea decide să-și adune propria echipă de salvatori, intrând în conflict cu echipa locală. Încet-încet, tatăl care, în frământarea lui, refuză să accepte evidența, devine prizonierul unei bătălii încrâncenate între om și natură.

Cei interesați trebuie să știe că prețul unui bilet la acest film este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

 

Foto: Cinematograful „București”

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Atenționare ANM! Cod galben și portocaliu de caniculă în Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cinematograful București