Firmă din Argeș- amendată pentru activități ilegale cu lemn

de | 07.02.2023 23:11 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Firmă din Argeș- amendată pentru activități ilegale cu lemn

Polițiștii argeșeni au desfășurat activități de combatere a delictelor silvice. Astfel, polițiștiiSecției Poliție Rurală Rucăr au acționat împreună cu specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Ploiești – Biroul Județean Argeș au verificat activitatea unei firme din industria lemnului, cu punctul de lucru în comuna Dragoslavele.

Potrivit verificărilor făcute la depozitul firmei, oamenii legii au stabolit că societatea a livrat fără documente legale cantitatea de 5,03 mc cherestea rășinoase și 3,02 mc lemn rășinoase.

Mai mult, s-a constatat că spațiul de depozitare a materialului lemnos nu a fost împrejmuit, în urma verificării la punctul de lucru.

Prin urmare, patronul firmei a fost amendat cu 10.000 de lei, fiind dispusă și măsura complementară a confiscării valorice a cantității de 5,03 mc cherestea rășinoase și 3,02 mc lemn rășinoase, cu o valoare totală de 5.117,83 de lei.

Foto descriptiv Ziarul Unirea

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Accident în Bradu! O fată de 16 ani a fost lovită de o mașină

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole