anchetaonline.ro

Alertă alimentară! Chipsuri retrase de la vânzare dintr-un mare lanț de magazine

de | 07.02.2023 22:35 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Alertă alimentară! Chipsuri retrase de la vânzare dintr-un mare lanț de magazine

Alertă alimentară transmisă de Autoritatea Națională Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), după ce s-a descoperit că un sortiment de chipsuri este contaminat cu o substanță dăunătoare.

Este vorba de chipsurile Terra Chips Stripe&Blues retrase de la vânzare de lanțul de magazine Mega Image.

Sunt vizate pungile care au conținut de 110 grame (lot: 228 A3), cu termenul de valabilitate 29 martie 2023. Chipsurile au conținut ridicat de acrilamidă, o substanţă dăunătoare.

Retragerea produsului de pe piaţă şi rechemarea acestuia de la consumatori au fost declanşate la solicitarea furnizorului, constatându‐se un conţinut ridicat de acrilamidă. Toate produsele retrase urmează a fi distruse”, arată sursa citată.

portfolio stripesblues - Alertă alimentară! Chipsuri retrase de la vânzare dintr-un mare lanț de magazine

Foto Terra Chips

Clienții sunt sfătuiți să distrugă produsul sau să îl înapoieze la unul din magazinele Mega Image, în baza bonului fiscal până în data 17 martie.

Foto descriptiv Macheesmo

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: