anchetaonline.ro

(VIDEO) Manelistul care a dat foc mașinii cu tot cu iubită, surprins înainte de a o băga pe femeie în portbagaj

de | 07.02.2023 21:59 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

(VIDEO) Manelistul care a dat foc mașinii cu tot cu iubită, surprins înainte de a o băga pe femeie în portbagaj

Informații noi cu privire la bărbatul care luni dimineața și-a închis iubita în portbagajul unei mașini, iar apoi i-a dat foc.

Se pare că individul este un manelist din Capitală, cunoscut sub numele „Gicuță din Apărători”. Mai mult, conform familiei acestuia, femeia ar fi fost amanta interpretului, de 4 ani de zile. Ginerele și fiica manelistului dau vina pe femeie, susținând că ea i-ar fi pus viața în pericol bărbatului și că nu ar fi vrut să îl lase în pace. Familia mai spune că omul ar fi reacționat violent din cauza substanțelor interzise de care este dependent și că are nevoie de tratament medical.

gicuta maneslist - (VIDEO) Manelistul care a dat foc mașinii cu tot cu iubită, surprins înainte de a o băga pe femeie în portbagaj

Cu toate acestea, instanța a decis ca manelistul să fie arestat preventiv pentru 30 de zile.

În spațiul public au apărut și primele imagini cu manelistul și victima sa, înainte să o bage în portbagajul mașinii pentru a-i da foc, surprinse de o cameră de supraveghere în fața unui hotel din Sectorul 3 din București. În imagini se observă cum mașina în care se aflau cei doi se oprește brusc, la un moment dat, iar tânăra coboară și fuge de interpret. Gicuță din Apărători fuge în urma ei, reușind să o prindă și să o aducă înapoi la mașină. Ulterior, acesta a urcat la volan, deși era beat și drogat, demarând cu viteză. După câțiva metri, a oprit și a bagat-o pe femeie în portbagaj. Apoi, a ajuns cu ea în zona câmpului unde a dat foc mașinii, cu tot cu femeie în portbagaj.

Conform surselor Pro TV, victima ar fi reușit să ascundă telefonul în pantaloni sau la piept, iar când manelistul i l-ar fi cerut, aceasta i-a spus că a căzut printre scaunele mașinii. În acest fel, femeia a reușit să sune la 112 și să anunțe autoritățile.

Conflictul ar fi izbucnit din cauza unei sume de bani pe care iubita i-ar fi împrumutat-o manelistului pentru a-și scoate acordeonul de la amanet.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Și-a încuiat iubita în portbagaj și a dat foc mașinii!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: