anchetaonline.ro

(VIDEO) Și-a încuiat iubita în portbagaj și a dat foc mașinii!

de | 06.02.2023 10:47 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

(VIDEO) Și-a încuiat iubita în portbagaj și a dat foc mașinii!

Femeia a apucat să sune la 112 si să dea share location!

O femeie a fost pe punctul de a-și pierde viața, în această dimineață, în București, după ce a fost încuiată în portbagajul unei mașini de iubitul ei, care ulterior a dat foc autoturismului.

Totul s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, atunci când între cei doi a izbucnit un conflict. În urma divergențelor, bărbatul ar fi agresat-o fizic pe femeie, iar apoi a forțat-o să intre în portbagajul mașinii.

Mânios, individul a plecat cu autoturismul într-o direcție necunoscută, cu scopul de a-i face rău iubitei. Din fericire, femeia a apucat să sune la 112 și să dea share location, gest care a salvat-o de la moarte sigură.

În această dimineață, 6 februarie 2023, în jurul orei 4.40, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au fost sesizați de o femeie cu privire la faptul că, în urma unor divergențe cu partenerul său, acesta ar fi agresat-o fizic și ar fi forțat-o să intre în portbagajul unui autoturism, cu care a plecat într-o direcție necunoscută.

Operatorul Serviciului de Telecomunicații Speciale i-a transmis un link de localizare cu ajutorul căruia s-a reușit monitorizarea traseului parcurs, acesta fiind comunicat tuturor echipajelor de poliție aflate în serviciu”, au transmis polițiștii.

Oamenii legii au ajuns în scurt timp la locul cu pricina, pe un câmp din Sectorul 3. S-au apropiat de mașina individului și au observat că autoturismul era cuprins de flăcări, moment în care au intervenit, iar femeia a fost scoasă din portbagaj în timp util. De asemenea, polițiștii au reușit să stingă incendiul cu extinctoarele din dotare.

La fața locului a ajuns un echipaj medical pentru a acorda îngrijiri medicale victimei.

Agresorul era beat și drogat

Imediat după ce femeia a fost salvată din ghearele morții, polițiștii au pornit în căutarea iubitului acesteia. El a fost depistat în zona unei stații peco și imobilizat de un alt echipaj al Brigăzii Rutiere.

Individul a fost verificat cu aparatul etilotest, dar și cu Drugtest, rezultând că se afla atât sub influența alcoolului, cât și a drogurilor.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma testării cu aparatul DrugTest, acesta a relevat prezența unei substanțe interzise în organism.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul Omoruri și Parchetul de pe lângă Tribunalul București, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul și pentru luarea măsurilor legale”, au adăugat oamenii legii.

Foto Captura Video

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Vedeta Zu, Mihai Morar – la un pas să fie prins de avalanșa care a lovit Cabana Capra

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: