Avarie la reţeaua de alimentare cu energie termică în cartierul Găvana!

de | 06.02.2023 11:04 | Știri, Administrație, După locație, După subiect, Pitești

Primăria Municipiului Pitești anunță într-o postare publicată pe Facebook-ul instituției că astăzi, până la ora 20:00, cetățenii din Găvana, alimentați din PT 904 și PT 908, nu vor avea apă caldă și încălzire. Din cauza unei avarii la reţeaua de alimentare cu energie termică cei de la Termo Calor Confort sunt nevoiți să execute reparații pe circuitul primar.

”TERMO CALOR CONFORT S.A. anunță că, astăzi, 06 februarie 2023, până la ora 20:00, se vor face lucrări de reparaţii pe circuitul primar în cartierul Găvana şi va fi sistată furnizarea energiei termice pentru apă caldă de consum și încălzire consumatorilor alimentaţi din PT 904 și PT 908. Din cauza acestei avarii și ca urmare a intervenției pentru remediere, sunt afectați toți consumatorii alimentați din aceste puncte termice. În acest interval, echipele TERMO CALOR CONFORT S.A. lucrează pentru remedierea situației. Deoarece pe această zonă s-au constatat pierderi însemnate de agent termic, intervenția este strict necesară, astfel încât alimentarea cu energie termică va fi îmbunătățită pentru toți consumatorii din zonă. Precizăm că, pe site-ul termopitesti.ro la secțiunea AVARII, clienții TERMO CALOR CONFORT S.A. sunt informați cu privire la blocurile afectate de aceste lucrări, precum și de ora estimată a reluării furnizării energiei termice. SC TERMO CALOR CONFORT S.A. regretă disconfortul creat clienților din cartierul Găvana și transmite că echipele de intervenţie depun toate eforturile în vederea asigurării agentului termic la parametri optimi, după reparaţiile efectuate la reţeaua de alimentare cu energie termică”, se arată în postarea publicată pe Facebook administrației locale.

Sursă foto: Facebook Primăria MUnicipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Spitalul Județean de Urgență Pitești angajează 12 medici!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Termo Calor Confort