anchetaonline.ro

Spitalul Județean de Urgență Pitești angajează 12 medici!

de | 03.02.2023 16:37 | După locație, Administrație, Din ediția tipărită, Județean, Știri

La început de an, cea mai mare unitate sanitară cu paturi din județul Argeș recrutează medici. Spitalul Județean de Urgență Pitești scoate la concurs 12 posturi de medic cu normă întreagă, pe perioadă nedeterminată.

Cele mai multe locuri disponibile sunt pe specialitatea Anestezie și Terapie Intensivă, respectiv 4, fiind cunoscut că această componentă este deficitară și că foarte greu se găsesc specialiști cu pregătire în domeniu.

Alte 3 posturi cu normă întreagă de medic specialist care își așteaptă candidații sunt la Unitatea de Primiri Urgențe – SMURD, urmat de 2 posturi de medic specialist la Pneumologie, în cadrul Dispensarului TBC. Pe lângă acestea, Spitalul Județean de Urgență mai are nevoie de câte un medic pe specializările Radiologie – Imagistică medicală, Chirurgie generală și Diabet, nutriție și boli metabolice. Candidații interesați trebuie să își depună dosarele la sediul Spitalului Județean și să achite o taxă de participare la concurs în valoare de 150 de lei. Tematica este aceeași cu cea pentru examenul de medic specialist/primar în specialitatea postului care poate fi accesată pe site-ul Ministerului Sănătății.

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: