anchetaonline.ro

Un argeșean de 21 de ani a înjunghiat un bărbat! Acum este reținut!

de | 03.02.2023 16:37 | Știri, Eveniment, Județean

Organele oficiale din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal, ce se află sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Astfel, din cercetările efectuate de către polițiști, s-a constatat că un tânăr de 21 de ani, din Leordeni, folosindu-se de un cuțit, ar fi lovit și înțepat, în noaptea de 31 decembrie 2022 spre 01 ianuarie 2023, pe un alt bărbat, de 41 de ani.

Mai mult de atât, argeșeanul a creat groază în rândul martorilor de la fața locului.

După administrarea probatoriului, în ziua de 18 ianuarie, tânărul de 21 de ani, din Leordeni, a fost reținut pentru 24 de ore, de bază de ordonanță, ulterior fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Dosarul penal a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

 

Foto descriptiv.

Sursa Foto gandul.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Profesorul a fost amenințat cu moartea de elevul din Mărăcineni: „Dacă vii la școală, nu mai trăiești!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: