Au furat produse de 4.000 de lei din magazine! 3 fete și un băiat- prinși în Argeș

de | 03.02.2023 15:47 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Rural

Au furat produse de 4.000 de lei din magazine! 3 fete și un băiat- prinși în Argeș

Patru tineri din județul Argeș, au fost prinși de polițiștii Secției de Poliție Rurală Leordeni, după ce în cursul zilei de marți, 31 ianuarie, au furat produse alimentare și nealimentare.

Este vorba despre trei tinere de 19, 23 și 19 ani, din Merișani, dar și de un tânăr de 21 de ani. Se pare că cei patru au mers în trei magazine din Leordeni și Topoloveni și au furat produse în valoare de aproximativ 4.000 de lei.

Ulterior, oamenii legii i-au identificat pe cei patru, fiind conduși la sediul poliției, pentru audieri.

În urma audierilor, tânărul de 21 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru infracțiunea de furt. Astăzi, toți cei patru vor fi prezentanți instanței cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto descriptiv Glasul Aradului

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

ARGEȘ: Elev reținut de polițiști! A amenințat cu bătaia un profesor

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Leordeni | Merișani | Topoloveni

Ultimele articole