(VIDEO) Profesorul a fost amenințat cu moartea de elevul din Mărăcineni: „Dacă vii la școală, nu mai trăiești!”

de | 03.02.2023 15:40 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Județean

Așa cum vă anunțam, un caz revoltător a avut loc într-un liceu din județul Argeș, acolo unde un elev a amenințat cu moartea profesorul de matematică.

Noi informații ies la iveală cu privire la acest incident. Tânărul de 18 ani, care învață la Liceul Tehnologic din localitatea Mărăcineni din Argeș, s-ar fi enervat din cauză că nu a fost primit la oră după ce a întârziat. Potrivit spuselor profesorului amenințat, tânărul, elev în clasa a douăsprezecea, întârzia frecvent la ora de matematică, ceea ce l-a făcut pe profesor să nu îl mai primească ultima dată. A urmat o ceartă, cu injurii din partea elevului, care a culminat cu amenințarea cu moartea.

În urma incidentului, dar și anterior, elevul a stat de vorbă cu psihologul școlii.

Din punct de vedere procedural, la școală conducerea unității de învățământ a luat în discuție această problemă gravă.

Elevul respectiv este de regulă recalcitrant cu toată lumea, spun cei care îl cunosc. Situația ar putea escalada, potrivit profesorilor, iar având în vedere faptul că adolescentul are o constituție atletică și a făcut sport, unora dintre profesori le este teamă de el.

După înregistrarea incidentului la Poliție, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore.

De necrezut este faptul că a fost pus în libertate, fără nicio măsură restrictivă. Cu alte cuvinte, elevul va putea merge la școală, se va întâlni cu toți colegii și cu profesorul de matematică pe care l-a amenințat cu moartea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Agresorul de 15 ani care a băgat un copil cu capul în WC- în arest pentru 20 de zile

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole