Florin Piersic a fost operat de urgență! Medicii i-au înlocuit proteza de la genunchi

de | 09.05.2024 19:48 | Național, Eveniment

Actorul Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, a fost transferat astăzi, 09 mai, la Spitalul Foişor din Bucureşti, pentru o intervenţie ortopedică. Este deja al patrulea spital în care este tratat.

Potrivit digi 24.ro, marelui actor i-a fost înlocuită proteza de la picior cu una provizorie, din ciment și antibiotic, pentru a putea lupta cu infecția.

Medicii de la la Spitalul Foișor spun că starea maestrului este încă una gravă.

După intervenția chirurgicală, el a fost transferat la Terapie Intensivă. Florin Piersic va mai rămâne internat câteva zile la spitalul Foișor, urmând să fie transferat ulterior la “Matei Balș” pentru continuarea tratamentului.

În cursul zilei de astăzi, 09.05.2024, domnul Florin Piersic a fost transferat la Spitalul Clinic de Ortopedie-Traumatologie și TBC Osteoarticular București. La momentul internării, pacientul, în vârstă de 88 ani, se prezintă cu o stare generală gravă în urma unui sepsis cu punct de plecare de la nivelul unei proteze totale de genunchi. Pacientul prezintă multiple patologii asociate, dintre care cea mai gravă este cea cardiacă.
Vom efectua investigații de laborator și imagistice în urma cărora vom stabili conduita terapeutică.
Vom reveni cu detalii atunci când vom avea mai multe informații”, a transmis Spitalul Foişor într-un comunicat.

Marele actor a fost, inițial, internat la Spitalul Militar din Cluj și diagnosticat cu o infecție în zona genunchiului, după ce i s-a făcut rău după un spectacol. De acolo, artistul a fost dus la Institutul Inimii, deoarece infecția se răspândise și la simulatorul cardiac. Ulterior, a ajuns în București la Institutul „Matei Balș”, iar astăzi a fost transferat la „Foișor”.

Starea lui de sănătate este însă în continuare una grava, după ce actorul a fost diagnosticat cu septicemie, din cauza unei branule care i-ar fi fost montată acasă.

Foto: Facebook Florin Piersic

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Argeș. Scandal în familie! O ceartă cu nepotul i-a adus sfârșitul unui bărbat de 70 de ani

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Florin Piersic