(VIDEO) Argeș. Scandal în familie! O ceartă cu nepotul i-a adus sfârșitul unui bărbat de 70 de ani

de | 09.05.2024 19:11 | Județean, Eveniment

O familie numeroasă din județul Argeș stă pe un butoi cu pulbere după ce un bărbat a murit, iar presupusul vinovat de deces este chiar nepotul lui. Poliția a încadrat fapta la lovituri cauzatoare de moarte, însă o parte din familie spune că e vorba despre omor. De aici, un întreg scandal.

Oamenii spun că un bărbat de 70 de ani s-a dus la rude, în comuna Coșești, unde a fost omorât de nepotul lui în urma unui conflict spontan.

Nenorocirea s-a abătut asupra familiei chiar înainte de Paște, în Joia Mare. Tânărul de 22 de ani s-a luat la ceartă cu unchiul său, care avea o vârstă mult mai înaintată. Nepotul l-ar fi trântit pe unchi cu capul într-un lemn și gâtul i-a fost secționat, iar bărbatul a murit.

Prăbușit la pământ, omul nu și-a mai putut reveni și a intrat în stare de inconștiență. La locul conflictului au fost solicitate mai multe echipaje medicale. Salvatorii au încercat să îl resusciteze, însă din nefericire nu s-a mai putut face nimic pentru bătrân.

Scandalul a fost pe o uliță din Coșești și mai mulți oameni au fost prezenți, însă acum nimeni nu mai recunoaște că a fost acolo.

Părinții băiatului considerat vinovat fac scandal și spun că fiul lor nu are nicio vină, că bătrânul s-ar fi împiedicat.

Multă lume a fost audiată în acest caz. Polițiștii au pus cap la cap toate dovezile și au stabilit că este vorba despre lovituri cauzatoare de moarte și nu de omor, de aceea nici nu l-au reținut pe tânăr.

Foto: captură video

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

O plimbare cu mașina l-a costat libertatea! Piteștean de 17 ani reținut de polițiști

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Coșești | Nămăești