Magicianul Robert Tudor: Joacă primarul de la Pitești de zici că e operat de splină!

de | 09.05.2024 19:10 | Pitești, Lifestyle

Prezent la ”Neața cu Răzvan și Dani”, celebrul magician Robert Tudor a povestit despre experiența pe care a avut-o ieri la Pitești, când a jucat fotbal la Complexul sportive Marcea, în cadrul unui meci demonstrative între echipa Primăriei Pitești și o selecționată a DTO Rally Team.

Miercuri seară, la ”Balonul” de la Marcea din Ștefănești a avut loc tradiționalul meci demonstrative înaintea startului Raliului Argeșului, meci între echipa Primăriei Pitești și o echipa organizatorilor compăetiției de motorsport, a DTO Rally Team. Deși în echipa DTO Rally au fost nume cunoscute, cum ar fi Dani Coman, Emil Dică, Marius Radu, Negoiță, Robert Tudor sub îndrumarea lui Cătălin Dolofan (Dolo Trans Olimp), meciul a fost câștigată de echipa Primăriei Pitești, care s-a impus detașat.

”Am fost la Pitești aseară, am jucat fotbal cu primarul de acolo. Nu mă bag acolo, joacă primarul de zici că e operat de splină. Nu are cum… M-a omorât, cred că s-a făcut 25 de 0. Ne-a omorât. Începe acum Raliul Argeșului, duceți-vă la Pitești. Este nebunie.”, a spus magicianul Robert Tudor în cadrul emisiunii. 

Vă reaminrtim că startul festiv se va da în Piața Primăriei din Pitești, la ora 19.30 și reprezintă șansa inedită a fanilor de a face cunoștință cu echipajele care vor urca pe scena din Piața Primăriei. Pentru ca show-ul să fie complet, Dani Oțil, Cătălin Oprișan și Cătălin Rizea vor contribui la buna desfășurare a evenimentului. De asemenea, cele mai importante momente ale evenimentului vor fi transmise LIVE pe PrimaSport3 sau pe Canalul de YouTube FRAS.

Sursă video: youtube Neatza cu Razvan si Dani. Sursă foto: screenshot youtube.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Astăzi, startul festiv în Piața Primăriei Pitești. Raliul Argeșului CATENA – Powered by Citroën 2024 este din nou la TV!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea | Robert Tudor

Ultimele articole