O plimbare cu mașina l-a costat libertatea! Piteștean de 17 ani reținut de polițiști

de | 09.05.2024 18:10 | Județean, Eveniment, Importante

Un tânăr de 17 ani, din municipiul Pitești, a ajuns după gratii după ce ar fi furat un autoturism și ar fi plecat la plimbare cu el. Adolescentul este deținător de permis de conducere din categoria B1( (necorespunzătoare categoriei din care face parte autoturismul furat), dar și acesta îi fusese suspendat.

În seara zilei de 7 mai, polițiștii argeșeni au fost sesizați cu privire la furtul unui autoturism care era parcat pe raza municipiului Pitești.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, iar polițiștii Serviciului Investigații Criminale Argeș au început cercetările.

Totodată, au fost anunțate toate structurile de poliție de pe raza județului, iar în seara zilei de 08 mai, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albota au depistat mașina pe raza comunei Bradu.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că autovehiculul în cauză ar fi fost sustras în perioada 03-07 mai și a fost condus de piteșteanul de 17 ani.

După ce a fost identificat, minorul a fost dus la sediu pentru audieri.

În cauză a fost extinsă urmărirea penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și conducere fără drept, iar după administrarea probatoriului, minorul de 17 ani a fost reținut pentru 24 de ore.

Astăzi, el va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto descriptiv G4media

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ACUM! Accident cu trei mașini în Topoloveni!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: