Folosirea la comun a contului Netflix, taxată suplimentar!  Compania și-a actualizat termenii

de | 24.05.2023 09:08 | Știri, Lifestyle, Național

Folosirea la comun a contului Netflix, taxată suplimentar!  Compania și-a actualizat termenii

Netflix a emis un comunicat pe site-ul propriu prin care transmite tuturor abonaților prin e-mail noua schimbare în politica sa de conturi.

Va fi introdusă taxa de partajare a conturilor în România.

ro RO - Folosirea la comun a contului Netflix, taxată suplimentar!  Compania și-a actualizat termenii

Foto netflix.com

Astfel conturile de pe această platformă devin nominale, iar utilizarea la comun a unui singur cont nu va mai fi posibilă conform noilor termene și condiții.

Totuși, cine vrea să îi lase și pe alții să se bucure de abonamentul său, va trebui să achite bani în plus, deoarece în România, taxa de partajare a conturilor va fi de 2,90 de euro pe lună, pentru fiecare utilizator suplimentar.

De acum înainte, utilizarea contului comun în afara locuinței personale va fi posibilă doar prin adăugarea unui extra abonat.

Un cont Netflix este destinat folosirii de către o singură locuință. Toate persoanele care locuiesc acolo pot folosi Netflix oriunde s-ar afla (acasă, în deplasare, în vacanță) și pot beneficia de funcțiile noi, cum ar fi Transfer de profil și Gestionarea accesului și a dispozitivelor.” se arată în comunicat.

Netflix este un serviciu de difuzare online bazat pe abonamente, care permite abonaților să vizioneze seriale și filme pe un dispozitiv conectat la internet.

În funcție de abonament, poți descărca seriale și filme pe dispozitivul iOS, Android sau Windows 10 și le poți viziona fără conexiune la internet.

foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Val de proteste și greve în țară! După profesori, a venit rândul medicilor

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Netflix

Ultimele articole