Forța Dreptei Argeș: La mulți ani tuturor doamnelor și domnișoarelor!

de | 08.03.2023 18:17 | Politic, Pitești, Știri

Președintele Forța Dreptei Argeș, Emanuel Soare, deputatul Adrian Miuțescu și colegi din Forța Dreptei Pitești și de la organizația de tineret au oferit doamnelor și domnișoarelor, cu ocazia zilei de 8 martie, flori și felicitări, ca simbol al prețuirii și respectului de care se bucură, potrvit informării publicate pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Forță Dreptei Argeș.

”Membrii Forța Dreptei au adus un zâmbet pe buzele reprezentantelor sexului frumos din cartierele Găvana și Nord, cărora le-au adresat cele mai sincere urări de sănătate, fericire și prosperitate. La rândul lor, aceștia s-au bucurat de mulțumiri alese. La mulți ani tuturor doamnelor și domnișoarelor! Fie ca această primăvară să vă ofere motive de bucurie, iar iubirea să vă înconjoare mereu!”, potrivit sursei citate.

Sursă foto: Facebook Forță Dreptei Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Adrian Miuțescu: Cu ocazia zilei de 8 martie, le urez tuturor doamnelor și domnișoarelor o primăvară frumoasă, cu soare, fericire și împliniri!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Adrian Miuțescu

Ultimele articole