(VIDEO) Tată și fiu- morți în accidentul de pe DN 65! Mama șoferului vinovat este în spital, intubată

de | 08.03.2023 18:34 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național, Pitești

INFORMAȚII NOI

Informații noi cu privire la tragicul accident care s-a produs, marți seara, în localitatea Jitaru, pe Drumul European 574. Potrivit Romania TV, trei tineri, precum și tatăl unuia dintre aceștia, au decedat în urma impactului fatal. Aceștia se aflau în mașina care circula regulamentar.

În cele două autoturisme se aflau șapte persoane, trei în cea condusă de un tânăr de 28 de ani și patru în cea condusă de un tânăr de 23 de ani din Corbu. Șoferii au murit, dar și alte două persoane din mașina condusă regulamentar.

Alți trei oameni au ajuns la spital. Este vorba despre două femei și un bărbat, mama, cumnata și un nepot al conducătorului auto vinovat. Mama acestuia este în stare gravă, fiind intubată la secția de Terapie Intensivă.

Sora pasagerului din dreapta, care se afla în mașina condusă regulamentar, spune cu lacrimi în ochi că vinovat pentru producerea tragediei este șoferul neexperimentat, care nu „știa să circule cu mașina”. Tânărul urma să se căsătorească în curând.

Oamenii legii au deschis dosar penal pentru infracțiunile de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă pentru a fi stabilite cu exactitate în ce circumstanțe s-a produs accidentul.

Știre inițială, 7 martie

Accident grav cu 4 morți! Alte trei persoane sunt rănite

Accident rutier grav, în această seară, pe drumul european 574, în zona localității Jitaru, Olt. Din primele informații, două mașini au fost implicate, iar în urma impactului dintre acestea au murit 4 persoane.

De asemenea, alți trei oameni, două femei și un bărbat, au fost răniți, fiind transporați la UPU Slatina. Aceștia sunt conștienți, dar au multiple traumatisme.

În zona cu pricina se află patru echipaje SMURD, o autospecială pentru victime multiple, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere prevăzute cu accesorii pentru descarcerare și două autospeciale pentru primă intervenție și patru echipaje de la Serviciul de Ambulanță Olt.

accident grav - (VIDEO) Tată și fiu- morți în accidentul de pe DN 65! Mama șoferului vinovat este în spital, intubată

Foto Știrile Pro tv

Șoferul vinovat ar fi depășit o coloană de mașini, circulând cu mare viteză

Potrivit realitateaoltului.ro, tragedia s-ar fi produs după ce un tânăr din Corbu, Olt, care nu avea experiență în condus s-ar fi deplasat cu viteză spre Slatina, în timp ce a intrat în depășirea unei coloane de mașini. Totul s-ar fi produs într-o curbă, moment în care a intrat în plin într-o mașină care circula regulamentar spre Pitești, condusă de un bărbat din Colonești.

accident grav pitesti slatina - (VIDEO) Tată și fiu- morți în accidentul de pe DN 65! Mama șoferului vinovat este în spital, intubată

Foto Știrile Pro tv

Conform sursei citate, din mașina conducătorului auto neexperimentat a murit chiar șoferul, iar din celălalt autoturism ar fi murit toți cei trei ocupanți.

ATENȚIE, IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL!

Medicii au anunțat COD GALBEN MEDICAL, având în vedere gravitatea accidentului. Cele trei persoane sunt în stare critică. Conform presei din Olt, două femei, care au suferit traumatisme grave la cap și membre. Un alt bărbat de 45 de ani este rănit. Ei se aflau în mașina șoferului vinovat de producerea accidentului cumplit.

După producerea evenimentului rutier, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a anunțat că circulația rutieră a fost blocată pe ambele sensuri de mers.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 65 Pitești –Slatina, localitatea Jitaru, județul Olt, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate 2 autoturisme.

Circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers, valorile de trafic fiind în creștere. Se estimează reluarea circulației în 45-60 de minute”, transmitea Centrul InfoTrafic.

Foto Știrile Pro tv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

A recunoscut că și-a omorât tatăl cu mai multe lovituri de cuțit! Adolescentul de 16 ani – ARESTAT

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole