A fost aprobată finanțarea pentru digitalizarea a 207 spitale din România

de | 14.03.2024 11:50 | Național, Economic

  • Bani europeni pentru spitalele românești!
Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila a precizat faptul că a fost aprobată finanțarea pentru digitalizarea a 207 spitale din România, valoarea totalăa abproiectelor aprobate fiind de aproximativ 150 de miliioane de euro.
spitale bani
Ministerul Sănătății: 745 de milioane de lei pentru 207 proiecte de digitalizare a spitalelor județene, municipale și orășenești
Am aprobat finanțarea pentru digitalizarea a 207 spitale din toată țara. Aproximativ 150 de milioane de euro este valoarea totală a proiectelor aprobate, cu fonduri europene prin PNRR.
Un pas fundamental pentru digitalizarea reală a sistemelor clinice și non-clinice din spitalele publice românești. Digitalizarea nu este un scop în sine. Însă îmbunătățirea și simplificarea proceselor din sistemul de sănătate, prin digitalizarea strategică a tuturor componentelor din sănătate este.
Echipa de la Ministerul Sănătății a acționat ireproșabil și a derulat în timp record cred, toate componentele principale din programul de digitalizare. Structurile centrale, CNAS și unitățile spitalicești.” a transmis ministrul Alexandru Rafila pe pagina de Facebook a Ministerului Sănătăţii. 
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: