A fost condamnat la un an și 5 luni de închisoare, după ce şi-a obligat soţia să cumpere doar produse la reducere!

de | 22.02.2023 10:41 | Știri, Eveniment, Național

Un bărbat care și-a obligat soția să cumpere doar produse la ofertă s-a ales cu un an şi cinci luni de închisoare.

Curtea Supremă de Justiţie din Italia a declarat sentinţa primită de un bărbat din Bologna care s-a ales cu un an şi cinci luni de închisoare, după ce acesta și-a obligat soţia să aibă un stil de viaţă cu norme stricte. Acesta trebuia să facă economii. Astfel, femeia ar fi fost obligată să raţionalizeze inclusiv apa sau hârtia igienică, conform Antena 3 CNN.

Conform agenţiei EFE, italianul „obsedat de economii” i-a provocat soţiei sale anxietate şi frustrare prin interdicţiile impuse.

Soția acestuia a povestit în faţa judecătorilor că soţul o lăsa să cumpere doar produse la ofertă şi, mai mult de atât, bărbatul ar fi obligat-o să facă un singur duş pe săptămână pentru a face economie la apă.

Judecătorii care au arătat că stilul de viaţă impus de acesta s-a transformat într-un chin pentru femeie. Din viața cuplului nu lipsea nici violenţa, în situația în care famila nu avea dificultăţi financiare, ambii soţi având un loc de muncă.

Foto descriptiv.
Sursa Foto Playtech.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Cutremur puternic în România! A avut o magnitudine de 4,1!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: