anchetaonline.ro

Un pui de urs a fost eutanasiat după ce a căzut de la etajul unei parcări din Brașov!

de | 05.06.2023 19:33 | Știri, Eveniment, Național

Un pui de urs a suferit un final tragic după ce a căzut de la etajul unei parcări din Brașov. Acesta a fost eutanasiat deoarece a suferit răni grave în încercare disperată de a scăpa.

După căzătură, puiul de urs a continuat să meargă pe stradă, în ciuda rănilor grave pe care le avea., conform Antena 3 CNN.

Echipa de intervenție a reușit să îl prindă pe strada Romană din Brașov, dar, din păcate, autoritățile au decis să îi pună capăt suferinței prin eutanasiere.

Conform autorităților, a fost vorba despre același urs care a fost văzut în oraș săptămâna trecută.

Având în vedere rănile pe care le avea, s-a luat decizia eutanasierii lui, a informat Primăria Brașov, potrivit sursei citate.

De la intrarea în parcarea mall-lui și până la prinderea lui, ursul a fost monitorizat de echipa de intervenție și nu a reprezentat nici un risc pentru brașoveni”, au informat reprezentanții Primăriei Brașov.

 

Foto descriptiv.

Foto Captura Digi 24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Explozie puternică într-un apartament din București! O persoană a fost prinsă sub o placă de beton

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: