A fost predat amplasamentul. Podul peste pârâul Bascov intră în reabilitare

de | 14.11.2023 12:03 | Pitești, Administrație

Administrația locală din Pitești anunță că astăzi a fost predat amplasamentul către PORR Construct S.R.L. pentru obiectivul de investiții ”Reabilitare Pod pe strada Depozitelor peste Pârâul Bascov” din strada Depozitelor. Contractul are o valoare de 7.836.736,54 lei fără TVA.

Municipiul Pitești implementează proiectul ,”Reabilitare Pod pe strada Depozitelor peste Pârâul Bascov”, finanțat de la bugetul de stat în cadrul Programului Naţional de Investiţii ”Anghel Saligny”, conform contractului de finanțare nr. 955/17.02.2023, semnat între Municipiul Pitești și Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Cine se ocupă de reabilitarea podului

Lucrările care se vor executa vor aduce obiectivul de investiții la parametri normali de exploatare, asigurând durata optimă de exploatare a podului și siguranță în trafic prin construirea unui pod nou. ”Pentru realizarea lucrărilor, a fost semnat contractul de prestări servicii între Municipiul Pitești și societatea PORR Construct S.R.L., cu o valoare de 7.836.736,54 lei fără TVA, în vederea proiectării și executării lucrărilor de construcții. În vederea demarării lucrărilor de construcții, astăzi, 14 noiembrie 2023, s-a predat amplasamentul către PORR Construct S.R.L. pentru obiectivul de investiții ”Reabilitare Pod pe strada Depozitelor peste Pârâul Bascov” din strada Depozitelor, Municipiul Pitești, județul Argeș. La predarea amplasamentului au participat toți factorii implicați în realizarea investiției”, se arată în informarea transmisă de administrația locală.

Sursă foto: Primăria Municipiului Pitesti.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Proiect de ordin, în consultare. Dacă vor la catedră, profesorii trebuie să-și ia avizul medical anual

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Ultimele articole