A fost stabilită culoarea anului 2024: Peach Fuzz

de | 08.12.2023 11:57 | Național, Lifestyle

Peach Fuzz este culoarea oficială a anului 2024, desemnată de Pantone. Este o nuanță caldă între roz și portocaliu.

NWNmN2YwNzliYjhhNGVlZmY2OGQ3MDA5Yg.thumb - A fost stabilită culoarea anului 2024: Peach Fuzz

Această culoare îndeamnă la tandrețe și senzualitate, iar semnificația sa se învârte în jurul ideii de emoție și sentimente față de cei din jur. Culoarea anului 2024 este despre a fi împreună cu ceilalți și de a crea un mediu amonios și plin de pace. Peach Fuzz, este considerată o nuanță caldă, ce poate sugera o atmosferă de sensibilitate și delicatețe.

O piersică blândă catifelată al cărei spirit atotcuprinzător îmbogățește mintea, corpul și inima. O nuanță caldă și confortabilă care evidențiază dorința noastră de a fi împreună cu ceilalți și sentimentele pe care aceasta le creează, PANTONE 13-1023 Peach Fuzz prezintă o abordare proaspătă a unei noi moliciuni.

Subtil senzuală, PANTONE 13-1023 Peach Fuzz este o nuanță de piersică sinceră care aduce un sentiment de tandrețe și comunică un mesaj de grijă și împărtășire, de comunitate și colaborare”, este descrierea făcută de Pantone culorii.

Potrivit celor de la Pantone Color Institute, „Peach Fuzz” este o culoare potrivită pentru momentul pe care îl trăim, o reflectare a nevoilor şi dorinţelor umane de bază pe care mulţi le pot simţi în mijlocul unor vremuri dificile.

Pe măsură ce intrăm în 2024, unele dintre lucrurile care au devenit deosebit de evidente pentru noi este conceptul de stil de viaţă care capătă un nou sens. Am trăit în această perioadă de agitaţie în multe aspecte ale vieţii noastre şi, ca urmare a acestui fapt, nevoia noastră de îngrijire, empatie şi compasiune continuă să devină tot mai puternică pe măsură ce ne imaginăm un viitor mai paşnic”, a declarat Leatrice Eiseman, directorul executiv al Pantone Color Institute, potrivit digi24.ro

Anul acesta va fi cea de-a 25-a aniversare a programului Pantone Color of the Year.

Foto:pantone.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Atenționare ANM! COD GALBEN de ceață în Argeș

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole