Fosta președintă a Tribunalului Argeș a celebrat Ziua Iei în Parlament, alături de APP

de | 26.06.2022 17:19 | Știri, Național, Politic

După ce a ieșit din magistratură, prin pensionare, fosta președintă a Tribunalului Argeș, Mariana Vârgă a intrat în avocatură și, mai nou, a făcut pasul și către politică. Aceasta face parte, la acest moment din structura de conducere a Alianței pentru Patrie, fiind vicepreședinte la nivel național, calitate în care coordonează Departamentul juridic, de disciplină și imunități al partidului. În plus, aceasta va conduce și Comisia națională a juriștilor APP care pregătește un pachet de legi și câteva sute de amendamente privind modificări ale unor legi care sunt interpretate discreționar, discriminatoriu și neconstituțional, după cum a anunțat secretarul general al APP, Codrin Ștefănescu.

Mariana Vârgă este foarte activă în interiorul organizației, putând fi văzută la evenimentele organizate de APP. Unul dintre acestea s-a petrecut chiar la finele săptămânii trecute. Alături de colegii săi a participat la organizarea ”Expoziției de Ii” de la Palatul Parlamentului, unde a promovat tradițiile românești și portul popular. Alături de domnia sa poate fi observată și atleta Monica Iagăr, care îi este colegă de partid.

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: