Pitești: „Șmecher” la volan, lăsat fără permis de polițiști

de | 26.06.2022 17:05 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Pitești: „Șmecher” la volan, lăsat fără permis de polițiști

În acest weekend, polițiștii din cadrul Secției 2 de Poliție Pitești au desfășurat acțiuni pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică și pentru prevenirea cauzelor care duc la producerea accidentelor rutiere.

În urma verificărilor, oamenii legii au aplicat sancțiuni în valoare de 8265 de lei.

Printre cei „arși” de polițiști se află și un piteștean de 21 de ani, care a avut un comportament agresiv în conducerea vehiculelor pe drumurile publice, prin pornirea autoturismului de pe loc și patinarea excesivă, în gol, a roților.

„Șmecherul” la volan a fost prins de oamenii legii pe b-dul Nicolae Bălcescu. El a primit o amendă de 580 de lei și i-a fost ridicat permisul de conducere, în vederea suspendării dreptului de a conduce pe o perioadă de 30 de zile.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) ARGEȘ: Tânăr de 21 de ani, prins drogat la volan!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești