Fostul şef de la Antidrog, care a făcut un accident mortal, după ce s-a urcat drogat și băut la volan – arestat preventiv pentru 30 de zile

de | 05.09.2023 23:29 | Știri, Eveniment

Fostul șef de la BCCO București, care a o omorât o femeie chiar în ziua ei de naștere, la 56 de ani, după ce s-a urcat drogat și beat la volan, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de cinci infracțiuni, inclusiv de ucidere din culpă.

Evenimentul produs de Constantin Păun a avut loc, chiar pe strada Unirii din Popești-Leordeni, iar acesta s-a soldat cu doua victime, una dintre ele decedând ulterior.

În acest moment, Constantin Păun se află în arest preventiv, în urma deciziei pe care au luat-o magistrații de la Judecătoria Cornetu, potrivit Antena 3 CNN.

Autorul accidentului mortal a făcut contestație în privința acestei măsuri și cere să fie cercetat pentru infracțiunile de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor interzise și lovirea sau alte violențe, solicitând o măsură preventivă mai blândă.

 

Sursa Foto realitatea.net

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Breaking! Patronii stației de GPL din Crevedia au fost reținuți!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: