(VIDEO) Un fotbalist a sărit cu mașina peste un sens giratoriu și a aterizat într-o sală de sport. Avea 200 de km/h

de | 31.03.2023 21:50 | Știri, Eveniment, Național

Un accident incredibil a avut loc în orașul Liege din Belgia, acolo unde un fotbalist a sărit cu mașina peste un sens giratoriu și intrat într o sală de sport. Avea 200 de km/h.

Incidentul a avut loc joi seara, 30 martie, într-un sens giratoriu din orașul Liege.

Fotbalistul care se afla la volanul mașinii este Sofian Kiyine, coleg de echipă cu românul Valentin Cojocaru la echipa Oud-Heverlee Leuven.

Acesta a pierdut controlul direcției, a trecut prin peretele unei săli de sport și s-a prăbușit cu mașina în mijlocul terenului de fotbal unde se aflau mai mulți copii.

Din fericire nici o persoană nu a fost rănită iar fotbalistul a fost transportat de urgență la spital, potrivit Daily Mail.

Acesta este norocos, a suferit multiple răni dar starea lui nu este foarte gravă.

A fost deschisă o anchetă în acest caz de către autoritățile belgiene.

Accidentul a fost filmat de o cameră de supraveghere din zonă iar din imaginile postate în mediul online se poate vedea cum autoturismul sare peste sensul giratoriu și lovește peretele sălii de sport.

 

 

Foto: Antena3 CNN

Video: Twitter

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Polițistul salvator este noul adjunct al Poliției Mioveni!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Belgia

Ultimele articole