Fotografia unui argeșean – imaginea României pentru atragerea turiștilor din Paris

de | 20.09.2023 15:55 | Din ediția tipărită, Importante, Județean, Lifestyle

„Explorați grădinile Carpaților!” este o invitație pe care o lansează Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului către publicul european.

Pentru promovarea frumuseților României, sunt postate în locuri publice din orașele populare ale Europei, precum Milano sau Sevillia, imagini cu obiectivele emblematice ale țării noastre. Palatul Peleș, leagănul monarhiei românești din Sinaia, este unul dintre aceste obiective cu lipici la publicul european.

Imaginea acestuia apare chiar și pe autocarele ce tranzitează Parisul, în cadrul unei campanii a Ministerului Turismului, în care francezii sunt îndemnați să se lase surprinși de România.

paul antonescu fotografia unui argesean

Fotografia folosită pentru această invitație este realizată de Paul Antonescu, cunoscut și talentat fotograf piteștean, care captează în imagini atât evenimente private, cât și publice, realizează campanii de brand, dar împărtășește și cadre surprinse în călătoriile sale de leisure sau de muncă.

După cum ne-a mărturisit, fotografia utilizată în campania de promovare turistică a fost aleasă din mediul online, dintr-o platformă StockPhoto, unde o încărcase, ceea ce i-a adus o imensă mulțumire profesională.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Vești bune dinspre justiția argeșeană! Judecătoria Pitești a renunțat la grevă!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/sofia-paul/" target="_self">Sofia Paul</a>

Articol scris de Sofia Paul

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență în presă pasionată de fotografie și călătorii.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Antreprenoriatului și Turismului | Argeș | Ministerul Economiei | Sinaia

Ultimele articole