Fugăriți de poliție după ce au dat spargeri în Argeș! Unul dintre ei este acuzat și de viol

de | 22.01.2023 19:15 | După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Național, Știri

Fugăriți de poliție după ce au dat spargeri în Argeș! Unul dintre ei este acuzat și de viol

Trei tineri care au dat spargeri după spargeri, în mai multe județe din țară, inclusiv în Argeș, au fost fugăriți de polițiști, joi 19 ianuarie.

Bărbații, cu vârste cuprinse între 25 și 31 de ani, sunt cercetați pentru mai multe infracțiuni de furt și furt calificat, comise în județele Argeș, Dâmbovița și Prahova.

Mai mult, în urma verificărilor, oamenii legii au constatat că unul dintre cei în cauză avea mandat de arestare pentru viol.

Polițiștii au început să îi urmărească pe bărbați, după ce aceștia nu au dorit să oprească la semnalele agenților. Prin urmare, o mașină de poliție a pornit în urmărirea acestora, iar autoturismul în care se aflau a fost blocat în trafic, în județul Dâmbovița.

În autoturism se aflau 7 drujbe furate dintr-o societate comercială din municipiului Câmpina, județul Prahova.

Polițiștii au descoperit, în autoturism, 7 drujbe, ce ar fi fost sustrase dintr-o societate comercială din municipiului Câmpina, județul Prahova. Bărbații au fost conduși la sediul Poliției municipiului Târgoviște, în vederea continuării cercetărilor.

De asemenea, polițiștii au constat faptul că, pe numele unuia dintre bărbați a fost emis un mandat de arestare preventivă, pentru săvârșirea infracțiunii de viol, acesta urmând să fie depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Dâmbovița”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Femeia care l-a văzut ultima dată pe bărbatul luat de ape: „Îmi pare rău că n-am putut să-l salvez”

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Câmpina | Dâmbovița | Prahova | Târgoviște