Un urs a furat dintr-o benzinărie o pungă de jeleuri în formă de ursuleți!

de | 16.10.2023 10:00 | Știri, Eveniment

Un incident simpatic și mai puțin obișnuit a avut loc în Columbia Britanică.

O cameră de supraveghere dintr-o a surprins un moment amuzant cu un urs care a intrat într-o benzinărie și a furat de pe raft o pungă de jeleuri în formă de ursuleți.

Domnul urs a ieșit apoi în parcare și a mâncat prada”, a spus Jay, care a precizat că „ursul nu părea a fi deloc agresiv, dar poate fi doar o impresie”.

 

Știu că este un animal sălbatic, dar am vrut să-l îmbrățișez. Pur și simplu mi s-a părut grozav”, a mai declarat Karen, conform CBC, potrivit Antena 3 CNN.

 

COS a îndemnat locuitorii din acea zonă care văd urși să sesizeze evenimentul, deoarece animalul poate fi un pericol public: Când urșii se obișnuiesc cu hrana umană și nu se mai tem de oameni, nu mai pot fi reabilitați sau relocați, iar riscul pentru siguranța publică e mare”, conform sursei citate.

 

 

Sursa Foto Antena 3 CNN

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Prima zăpadă din an a ajuns în Argeș!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: