Furt de 10.000 de euro! Doi minori au furat două karturi de pe velodromul din Craiova.

de | 23.05.2023 13:15 | Știri, Eveniment, Național

Furt de 10.000 de euro! Doi minori au furat două karturi de pe velodromul din Craiova.

Doi copii, în vârstă de 13 ani, sunt cercetați pentru furt calificat, după ce  au furat două dintre karturile de pe velodromul din Craiova, în valoare de 10.000 de euro.

Evenimentul a fost sesizat duminică, de un bărbat, în vârstă de 38 de ani, din municipiul Craiova.

La data de 21 mai a.c., ora 12.10, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Craiova au fost sesizaţi de un bărbat, de 38 de ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că, persoane necunoscute ar fi sustras două carturi electrice dintr-o anexă situată pe velodromul din Parcul Nicolae Romanescu.

Din cercetările efectuate de poliţişti s-a stabilit că în noaptea de 20/21 mai, persoane necunoscute ar fi pătruns în interiorul anexei, de unde ar fi sustras două carturi electrice, prejudiciul cauzat fiind în valoare de 10.000 de euro”, transmit  reprezentanții IPJ Dolj.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că în noaptea de 20 spre 21 mai, persoane necunoscute ar fi pătruns în interiorul anexei situate pe velodromul din Parcul Nicolae Romanescu, de unde ar fi sustras două carturi electrice.

Prejudiciul cauzat ar fi în valoare de 10.000 de euro.

În urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Craiova, ieri, 22 mai, au fost identificaţi doi minori în vârstă de 13 ani, din municipiul Craiova, bănuiți de comiterea furtului, prejudiciul fiind recuperat în proporţie de 50%.”, mai transmite IPJ Dolj.

Polițiștii craioveni au reușit să recupereze doar una dintre mașinuțele furate.

În acest caz, s-a întocmit dosar penal, iar oamenii legii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Circuitele de karting de pe velodromul din Parcul „Nicolae Romanescu” au fost amenajate anul trecut cu sprijinul Primăriei Craiova. Karturile au fost realizate de cinci studenți craioveni, în urma unei finanțări de 50.000 de euro din cadrul unui proiect realizat sub egida Centrului de Resurse și Angajament Ford (CRAF) Craiova, în parteneriat cu Primăria Craiova și finanțat de Ford Motor Company, potrivit digi24.ro

sursă foto digi24.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Veste bună pentru șoferi! Pot afla acum istoricul sancțiunilor rutiere, online

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Craiova