Furt de lemne în județul Argeș! Amenzi de 27.000 de lei!

de | 05.08.2022 15:42 | Știri, Eveniment, Pitești

Polițiștii din cadrul Serviciului Ordine Publică Argeș alături de reprezentanții Gărzii Forestiere Ploiești – Biroul Județean Argeș au acționat, în cursul zilei de ieri, 4 august cu scopul prevenirii și combaterii delictelor silvice și au verificat trei societăți comerciale.
Astfeș,în urma verificărilor efectuate de către polițiști, la o exploatare forestieră de pe raza Ocolului Silvic Șuici s-a constatat că a fost expediată cantitatea de 139,19 mc de material lemnos, din cantitatea aflată în lucru, iar proveniența materialului lemnos figurând dintr-o altă partidă.
Astfel, oficialii au sancționat reprezentantul societății cu o amendă contravențională în valoare de 15.000 de lei, conform Legii 171/2010, iar materialul lemnos, în valoare de peste 19.000 de lei, a fost confiscat valoric.

Totodată, la punctul de lucru al unei societăți cu sediul în comuna Dragoslavele, s-a găsi cantitatea de 8,61 mc de cherestea, fără documente de proveniență.
Ca urmare a celor constatate,
poliția a dat o amendă în valoare de 5.000 de lei, conform Legii 171/2010, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat reprezentantului ocolului silvic competent teritorial.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Acțiune de combatere a pericolelor în rândul celor mici realizată de Inspectoratul de Poliție din Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ploiești | Șuici

Ultimele articole