anchetaonline.ro

Trei avarii majore au lăsat piteștenii fără apă potabilă! Vezi zonele afectate!

de | 05.08.2022 16:57 | Știri, Administrație, Județean, Pitești

Astăzi, 5 august, au avut loc trei avarii majore care au lăsat mai multe cartiere fără apă potabilă în municipiul Pitești.

În acest context societatea Apă Canal 2000 a anunțat faptul că cetățenii vor avea din nou apă la robinete în cursul acestei zile.

Vorbim despre locuitorii din zonele: Craiovei, Războieni, strada I.L.Caragiale si străzile adiacente. Totodată a mai fost afectată zona de la Sala Sporturilor – strada N.Dobrin si străzile adiacente.

De asemenea apa a fost oprită și localitatea Moșoaia.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat!” au transmis reprezentanții societății.

 

prin apa canal

 

S.C. Apa Canal 2000 S.A. Pitesti este operator regional specializat in domeniul producerii si distribuirii apei potabile si colectarii, epurarii si evacuarii in emisar a apelor uzate, prestand servicii pentru peste 350.000 locuitori echivalenti. Este o societate comerciala pe actiuni, cu capital integral de stat, actionari fiind Municipiului Pitesti (detinand cca. 90% din capitalul social al societatii), Judetul Arges si alte 14 localitati membre ale Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara Arges (ADIA).

Societatea isi desfasoara activitatea in aria administrativa a municipiului Pitesti, a oraselor Costesti, Stefanesti si Topoloveni si a comunelor Albota, Bascov, Bradu, Buzoesti, Cateasca, Lunca Corbului, Maracineni, Mosoaia, Stolnici, Teiu, Ungheni, Poiana Lacului, Birla, Merisani si Uda conform contractului de delegare nr. 1/26.03.2010 incheiat cu ADIA.

Actuala societate Apa Canal 2000 isi are radacinile in fosta intreprindere de Gospodarie Comunala si Locativa, infiintata in anul 1960, care a suferit mai multe modificari, transformandu-se succesiv in functie de dezvoltarea orasului.

Foto descriptiv

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Cristian Gentea, primarul Piteștiului, i-a oferit o casă campioanei Florentina Ivănescu!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Apă Canal 2000 | Pitești | Sala Sporturilor | Ștefănești | Topoloveni