( VIDEO) Furt din lăzile frigorifice în Ștefănești!

de | 17.06.2022 11:26 | Știri, Eveniment, Județean

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au fost sesizați, în cursul zilei de ieri, 16 iunie, că un grup de persoane ar fi furat dintr-o vitrină frigorifică mai multe bunuri. Suspecții au forțat încuietorile, iar poliția a întocmit un dosar penal pentru furt calificat.

În urma investigațiilor, a fost identificat un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Ștefănești! Persoana mai are antecedente penale, iar la momentul actual se află  sub măsura controlului judiciar, ca urmare a cercetărilor desfășurate într-un alt dosar.

Bărbatul a fost condus la sediul de poliție, unde a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Urmează ca, în cursul zilei de astăzi, cel în cauză să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

O familie de ucraineni a rămas blocată cu mașina pe un drum de pădure!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole