Tragedie! O șoferiță a intrat cu mașina într-un grup de muncitori. Patru au murit!

de | 17.06.2022 11:35 | Știri, Eveniment, Național

  • Tragedie în județul Iași!

Un accident teribil de circulație a avut loc noaptea trecută în județul Iași acolo unde opt muncitori care lucrau la un drum au fost loviți în plin de o mașină.

Patru muncitori au murit iar martorii spuneau că femeia care se afla la volan a pierdut controlul mașinii. În momentul în care șoferița a coborât din mașină acesta mirosea puternic a alcool.

La fața locului au fost prezente forțe impresionante de salvatori și de polițiști iar două echipaje de descarcerare au muncit ore în șir pentru a putea scoate victimele de sub mașina distrusă.

 

Echipajele de intervenție au constatat că un autoturism a intrat în coliziune cu o autospecială de mentenanță a traficului rutier și a surprins opt muncitori care lucrau la reabilitarea drumului. În urma evenimentului au rezultat opt victime dintre care patru au fost transportate la spital, iar patru au fost declarate decedate”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Iași.

În tragedie și-au pierdut viața patru persoane. Alte trei persoane au fost rănite iar din cei opt muncitori doar unul a scăpat nevătămat.

Femeia care a ucis cei patru muncitori noaptea trecută are 38 de ani iar aceasta se afla sub influența alcoolului. Adina Iuliana Ghervase conducea o mașină marca Alfa Romeo, conducea cu o viteză foarte mare iar într-o curbă a pierdut controlul volanului.

Aceasta a fost testată de polițiști cu aparatul etilotest. Rezultatul a fost: o alcoolemie de 0,42 mg alcool pur în aerul expirat.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pe numele ei, pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

 

tragedie

 

Sursa foto: antena3.ro

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Iași | ISU

Ultimele articole