Jandarmii au desfășurat activități preventiv-educative în școlile din Argeș!

de | 17.06.2022 12:03 | Știri, Administrație, Județean

Jandarmii din Argeș desfășoară în mod constant activități preventiv-educative în instituțiile de învățământ din județul nostru. Scopul este de a crește gradul de siguranță al cetățenilor prin prevenirea faptelor antisociale.

Astfel, jandarmii argeșeni au fost prezenți în cursul zilei de ieri, 16 iunie, în cadrul Școlii Postliceale Sanitare ”Christiana” din Pitești. Aceștia au vorbit elevilor și profesorilor prezenți despre diferite aspecte ce țin de socializarea în instituțiile de învățământ, pentru prevenirea bullying-ului.

jandarmi - Jandarmii au desfășurat activități preventiv-educative în școlile din Argeș!

De asemenea, la acțiune s-au alăturat și reprezentanți ai A.N.I.T.P. – C.R. Pitești, care au abordat teme referitoare la prevenirea traficului de persoane.

Jandarmeria Argeș are o prezență activă în cadrul instituțiilor de învățământ de pe raza județului nostru, iar aceasta anunță că vor continua și în perioada următoare.

Citiți, de asemenea, pe anchteonline.ro

Furt din lăzile frigorifice în Ștefănești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole