Gabi Șerbănoiu, candidatul PSD pentru un nou mandat de primar la Stâlpeni

de | 09.04.2024 10:54 | Rural, Politic

Gabi Șerbănoiu a fost desemnat luni să candideze din partea PSD pentru un nou mandat de primar al comunei Stâlpeni. Apreciat de întreaga comunitate pentru dedicarea sa și pentru proiectele de investiții derulate în localitate, Gabi Șerbănoiu își propune să continue și în următorul mandat dezvoltarea comunei Stâlpeni, au anunțat cei de la PSD Argeș în informarea publicată.

La Adunarea Generală de la Stâlpeni au participat Ion Mînzînă, președinte al Consiliului Județean și al PSD Argeș, vicepreședinții CJ și ai PSD Argeș Adrian Dumitru Bughiu și Marius Nicolaescu, secretarul de stat MDLPA Vlad Ștefan Niculae, Aurel Costache, candidat PSD la Primăria Mioveni, Ciprian Țurlea, viceprimar al Orașului Mioveni, Nicoleta Machedon, viceprimar Stâlpeni și vicepreședinte PSD Argeș, Octavian Tănăsescu, director economic ABBAV, consilierii județeni Nicolae Tudose, Marilena Ionescu și Aurel Iacșa, consilieri locali, secretarii tehnici Ghiorghe Vătășescu și Valerică Tănase.

“Gabi Șerbănoiu este un bun gospodar, a dovedit-o deja prin ceea ce a făcut în această comună în calitate de primar. Se bucură de încredere și apreciere din partea celor peste 4.800 de locuitorii ai comunei Stâlpeni și are tot sprijinul nostru. În ultimii trei ani și jumătate la Stâlpeni au fost finalizate sau au început investiții de peste 18 milioane de lei cu fonduri de la Consiliul Județean și prin programe guvernamentale cum este “Anghel Saligny”. Îi doresc mult succes lui Gabi Șerbănoiu în continuare!”, a declarat Ion Mînzînă, potrivit sursei citate.

“Le mulțumesc colegilor pentru această nominalizare. Candidatura la funcția de primar mă onorează, așa cum mă simt onorat și foarte responsabil să muncesc împreună cu concetățenii mei pentru dezvoltarea Stâlpeniului!”, a declarat Gabi Șerbănoiu.

Sursă foto: Facebook PSD Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Finanțări prin fonduri europene. Ministrul Muncii: Statul român trebuie să se implice în resuscitarea meșteșugurilor

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PSD Argeș

Ultimele articole