COD GALBEN ÎN ARGEȘ! Când intră în vigoare

de | 13.02.2023 10:24 | Știri, După locație, După subiect, Județean, Lifestyle

COD GALBEN ÎN ARGEȘ! Când intră în vigoare

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare meteo COD GALBEN de intensificări ale vântului, valabilă în mai multe județe din țară, inclusiv în zona de nord a Argeșului.

Atenționarea intră în vigoare marți, 14 februarie, de la ora 08:00, urmând să iasă din vigoare miercuri, 15 februarie, la ora 02:00.

harta anm - COD GALBEN ÎN ARGEȘ! Când intră în vigoare

Foto Meteo Romania

În intervalul menționat în cea mai mare parte a Moldovei vântul va avea intensificări cu rafale de 55…60 km/h, iar pe arii restrânse 70…75 km/h.
În zona înaltă a Carpaților Meridionali și de Curbură, vor fi rafale de peste 90…100 km/h, determinând temporar transport de zăpadă”, transmite ANM.

Foto Capital

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Percheziții în Argeș și alte 9 județe! Rețea de traficanți de migranți, destructurată

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: