Wizz Air va suspenda zborurile din România spre cinci destinații din Europa

de | 13.02.2023 10:51 | Știri, Lifestyle, Național

 

Reprezentanții Wizz Air anunță suspendarea mai multor zboruri din România spre cinci locații din Europa.

Cinci rute vor fi suspendate în luna martie de către compania aeriană Wizz Air, zboruri cu plecare din București, Sibiu, Cluj Napoca și Iași.

zbor anulat Wizz Air

Zborul de la București la Ancona va fi suspendat din luna martie până în luna octombrie 2023 iar cel de la București la Rimini va continua până la data de 15 mai, urmând a fi suspendată până în luna noiembrie a acestui an.

Ruta Sibiu-Madrid va fi suspendată de la sfârșitul lunii martie până la data de 30 octombrie 2023,  conform boardingpass.ro.

zbor Wizz Air

Cluj Napoca-Perugia, zbor inaugurat în luna decembrie a anului 2022, urmează să fie suspendat după data de 15 mai cu reluare de la 1 noiembrie 2023.

Totodată, zborul Iași-Bari va fi suspendat după data de 21 martie și urmează a fi reluat în toamnă, la data de 1 noiembrie 2023.

 

Foto descriptiv

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Wizz Air

Ultimele articole