Plăți pentru investiții prin ”Anghel Saligny”. Vezi ce sumă s-a decontat în Argeș

de | 13.02.2023 11:13 | Știri, După locație, După subiect, Economic, Județean, Național, Rural

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA) anunță că a virat suma de 17.268.132,84 de lei, în vederea decontării facturilor pentru 11 obiective de investiții finanțate prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”. Pe lista celor 11 obiective pentru care s-au făcut decontări este și unul din Argeș.

”Facturile au fost depuse de autorităţile locale pentru lucrări de modernizare a unor străzi și drumuri de interes local, precum și pentru extinderea și modernizarea unor rețele de alimentare cu apă și de canalizare”, a precizat ministrul Cseke Attila, potrivit comunicatului publicat pe site-ul ministerului. După cum este cunoscut, prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, Guvernul României, prin Ministerul Dezvoltării, dispune de un buget de 65,5 miliarde de lei, prin care asigură serviciile de bază în localități (apa, rețeaua de canalizare și gaze) și reabilitează drumurile și podurile. La nivelul Argeșului, pentru proiectul de investiții ”Modernizare prin asfaltare drumuri de interes local în comuna Albeștii de Argeș județul Argeș”, s-a solicitat pentru decontare suma de 2.398.678,75 lei.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Impozitul pentru veniturile realizate din postări. ANAF a întocmit un ghid pentru influenceri

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Anghel Saligny