Și-a găsit sfârșitul într-un cimitir. O femeie a murit după ce o cruce a căzut peste ea

de | 15.09.2023 20:40 | Național, Eveniment

O femeie  a avut parte, vineri, 15 septembrie, de o moarte cumplită, după ce a decis să meargă într-un cimitir din Cluj-Napoca, mai exact din cartierul Mănăștur.

Femeia a murit după ce cruce s-a desprins de pe soclu şi s-a prăbuşit peste ea, relatează stiridecluj.ro

d61e07d63342a8fc4d07774c0c00a7f8 - Și-a găsit sfârșitul într-un cimitir. O femeie a murit după ce o cruce a căzut peste ea

Ea a fost văzută de un bărbat de 34 de ani, care a alertat imediat autoritățile. În urma sesizării, la fața locului au intervenit de urgență Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca, dar și oamenii legii.

La data de 15 septembrie a.c., în jurul orei 12.45, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 4 Poliție au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat, de 34 de ani, despre faptul că în cimitirul din cartierul Mănăștur, ar fi căzut o cruce din beton peste o femeie.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă de polițiști care au constatat că cele sesizate se confirmă, identificând o femeie de 47 de ani, din Cluj-Napoca.”, a transmis IPJ Cluj

Ajunși la fața locului, pompierii au extras-o pe femeie de sub cruce. Însă, echipajele medicale nu au mai putut face nimic pentru ea, întrucât la momentul la care a fost scoasă femeia era decedată.

Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca desfășoară în aceste momente o intervenție în cimitirul din Cartierul Mănăștur, unde o cruce a căzut peste o persoană.
Victima a fost scoasă de sub cruce de către pompieri, prezentând leziuni incompatibile cu viața. Mai exact, este vorba despre o femeie de aproximativ 47 de ani”, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Cluj, potrivit sursei citate

Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs incidentul tragic, iar trupul femeii a fost transportat la Medicina Legală.

sursă foto antena3.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Bătrâni salvați de salvamontiști de pe Vârful Moldoveanu! Unul dintre ei, cardiac și fără medicamente la el

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cluj-Napoca

Ultimele articole