George Niță și-a lansat candidatura la Izvoru: ”Am în spate o echipă tânără, puternică și neînfricată care mă susține”

de | 29.04.2024 22:08 | Rural, Politic

Duminică, în prezența a peste 150 de cetățeni, George Niță și-a lansat candidatura la primăria comunei Izvoru. La evenimentul de lansare a fost prezentă și delegația județeană din partea USR Argeș formată din: președintele Narcis Mircescu, Ionuț Moșteanu, deputatul și candidatul USR la Primăria Pitești, Bogdan Badea, coordonatorul zonal.

”George aduce o abordare proaspătă”

Sursă foto:  USR Argeș.

Ieri am participat la lansarea candidaturii lui George Niță, candidatul USR pentru funcția de primar în comuna Izvoru. Astfel, am realizat cât de potrivit este pentru o localitate rămasă mult în urmă.

George aduce o abordare proaspătă, un suflu nou pentru Izvoru, oferind oamenilor o șansă pentru progres și dezvoltare. Este un candidat de care comunitatea avea nevoie de mult timp.

Îi urez succes și sper că va reuși să aducă un viitor mai bun pentru Izvoru!”, a declarat Narcis Mircescu, senatorul și președintele USR Argeș, potrivit comunicatului remis presei.

”A reușit să dovedească ca are calități de lider politic”

Sursă foto:  USR Argeș.

George NIȚĂ a reușit să dovedească ca are calități de lider politic, a reușit sa aducă lângă el cea mai puternică echipă de consilieri: George Stan, Cristian Turcu.

George Niță este cel mai important competitor al primarului actual.

Este vremea ca el să preia ștafeta și să le demonstreze cetățenilor că se poate!

Un om politic bun trebuie să aibă 3 trăsături: curaj, autonomie și respect, George le are pe toate dintre acestea.

Îți urez ție și echipei USR Izvoru să aveți succes!”, a transmis Bogdan Badea, coordonatorul zonal, potrivit sursei citate.

”Comuna Izvoru merită mai mult”

Sursă foto:  USR Argeș.

Comuna Izvoru merită mai mult decât un PNL roșu! Are în spate un trecut economic glorios și o mulțime de oameni valoroși care au plecat de aici și au ajuns pe cele mai înalte culmi ale succesului!

Consider că jobul meu din vânzări și experiența de aproape 20 de ani în interacțiunea cu omul mă ajută să înțeleg nevoile cetățenilor și să vin cu soluții în rezolvarea lor!

Este principalul motiv care m-a făcut să candidez la funcția de primar.

Promisiunile nerealizate ale actualului primar, lipsa de transparență ale aparatului administrativ și incompetența consiliului local sunt inadmisibile pentru localitatea unde am copilărit și vreau să o facă, în siguranță, și copiii mei! O să vă dau mai jos o parte dintre promisiunile făcute de actuala conducere, dar nerealizate pe parcursul a 8 ani:

  • Izvoru nu are apă potabilă;
  • groapa de gunoi este un adevărat focar de infecție;
  • asfaltări haotice și neterminate;
  • zero transparență administrativ financiară;
  • zero atragere fonduri europene;
  • zero investiții pentru locuri de muncă;

…și vă asigur că lista o pot continua încă pe atât!!!

Am în spate o echipă tânără, puternică și neînfricată care mă susține și mă va ajuta pentru lupta ce urmează cu PNL-ul roșu din sudul Argeșului!”, a subliniat George Niță, candidatul USR pentru primăria comunei Izvoru, potrivit comunicatului remis presei.

Sursă foto:  USR Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: George Niță | USR Argeş

Ultimele articole