Gest inuman al unui bărbat de 62 de ani. Și-a aruncat câinele de la etajul cinci, după o ceartă cu soția!

de | 21.09.2023 14:16 | Național, Eveniment

Caz șocant în București! Un bărbat de 62 de ani și-a aruncat pe geam, de la etajul cinci, câinele. Din păcate, patrupedul nu a supraviețuit.

Se pare că bărbatul ar fi comis gestul teribil după o ceartă aprinsă cu soția. Acum, bucureșteanul este cercetat pentru ucidere a animalelor, cu intenţie, fără drept.

În noaptea de marți spre miercuri, polițiști din cadrul Secției 8 Poliție și ai Serviciului pentru Protecția Animalelor au fost sesizați, prin apel la 112, că un bărbat și-ar fi aruncat câinele de la etajul cinci al unui bloc din Sectorul 2.

În urma sesizării, la faţa locului s-au deplasat oamenii legii, împreună cu un medic veterinar din cadrul Serviciului pentru Protecţia Animalelor, pentru efectuarea cercetărilor.

S-a stabilit faptul că, în timp ce se aflau în locuința situată la etajul 5 al unui bloc din Sectorul 2, în urma unui conflict între doi soți, bărbatul ar fi luat câinele aflat în imobil și l-ar fi aruncat de la fereastra balconului”, a transmis, astăzi, Poliția Română

Din păcate, din cauza leziunilor suferite, patrupedul a decedat și a fost dus la Institutul de Diagnostic și Sănătate Animală.

Bărbatul a fost dus la audieri, iar în baza probatoriului administrat a fost reţinut pentru 24 de ore, ulterior fiind plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul pentru Protecția Animalelor, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere a animalelor cu intenție fără drept.”, adaugă Poliția Română

sursă foto: Guliver/Getty Images

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Veste bună pentru români! Va crește salariul minim de la 1 octombrie

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București

Ultimele articole