Ghidul spectatorilor pentru Raliul Argeșului 2023

de | 22.05.2023 19:17 | Știri, Județean, Lifestyle, Național, Pitești

Organizatorii celui mai important eveniment de motorsport din județul nostru au pregătit un ghid al spectatorilor pentru Raliul Argeșului CATENA – Powered by Citroën 2023. Acesta poate fi descărcat pe telefon și conține toate amănuntele legate de probe speciale, zone recomandate pentru spectatori și hărți cu aceste locuri.

Raliul Argeșului CATENA – Powered by Citroën 2023 este cel mai important eveniment de motorsport din județul Argeș, fiind un punct de atracție pentru spectatorii dornici să urmărească spectacolul oferit de cele 80 de echipaje înscrise. ”Deoarece fanii sunt cei mai importanți la un eveniment sportiv, am pregătit pentru voi un material complet pentru competiția din acest weekend: un ghid al spectatorului. Acest ghid conține toate informațiile despre shakedown și probele speciale al Raliului Argeșului: data și ora desfășurării, detalii dspre probă, intervalul de închidere a circulației, locuri recomandate pentru fani și hărți cu aceste locuri”, anunță organizatorii pe pagina de Facebook a evenimentului. Ghidul poate fi descărcat pe telefon de aici, fără hărți, sau aici cu hărți.

Sursă foto: A.V.

Raliul Argeșului CATENA – Poweredby Citroën este un eveniment organizat sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, susținut de Consiliul Județean Argeș, Primăria Municipiului Pitești și CATENA, cel mai mare lanț de farmacii din România, deținut de grupul Fildas. Mașina oficială a Raliului Argeșului este oferită de Trust Motors – importator oficial al mărcilor Peugeot, Citroën, DS și Opel în România. Parteneri: Repsol prin Valtec Premium Lubricants, Ramada, MSS, HidroGaz, New Design Composite Parteneri media: Kiss FM, Prima Sport, RallyMax.ro și Autorally.ro.

Sursă foto: Facebook Raliul Argeșului.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ministrul Muncii anunță că vârsta de pensionare va crește treptat pentru toți românii – până la 65 de ani!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Raliul Argeșului