anchetaonline.ro

Verificări la 31 de proprietari de ogari din Argeș! Peste 40 de sancțiuni!

de | 22.05.2023 18:26 | Știri, Eveniment, Județean

Polițiștii din cadrul Biroului Protecția Animalelor Argeș, alături de polițiștii din cadrul Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș și cu polițiștii Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului, au desfășurat, în decursul zilelor de 18, 20 și 21 mai, o acțiune pentru verificarea respectării condițiilor de deținere a câinilor, precum și prevenirea infracțiunilor de braconaj cinegetic comise prin folosirea câinilor ogari și metiși ai acestora.

Astfel, după verificările efectuate de către polițiști în cadrul acțiunii la 31 de proprietari de astfel de câini, aceștia au aplicat 42 de sancțiuni.

Valoarea totală a amenzilor este de 51.000 de lei, conform OUG 155/2001 privind programul de gestionare a câinilor fără stăpân, ca urmare a nerespectării de către deținători a obligațiilor privind identificarea prin microcipare și sterilizare.

 

foto descriptiv dincolodesport.eu

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

PITEȘTI! Un polițist a salvat viața unui bărbat căzut pe stradă!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: