La grătar de 1 Mai, în locuri nepermise! Jandarmii argeșeni la datorie- 63 de amenzi, în valoare de 11.200 de lei

de | 03.05.2023 12:35 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

La grătar de 1 Mai, în locuri nepermise! Jandarmii argeșeni la datorie- 63 de amenzi, în valoare de 11.200 de lei

Cu ocazia evenimentelor desfășurate în acest sfârșit de săptămână, care au avut loc pe raza județului nostru, jandarmii argeșeni au fost alături de cetățeni, asigurând măsurile de ordine și siguranță publică.

Din fericire, pe parcursul desfășurării acestora nu au fost înregistrate incidente.

Astfel, Jandarmeria Argeș mulțumește tuturor celor care au manifestat înțelegere față de măsurile luate de către autorități și au ales să se bucure în mod responsabil de evenimentele la care au luat parte.”

De asemenea, în acest weekend, jandarmii argeșeni au fost prezenți și în zona montană a județului, unde, au depistat mai multe persoane în timp ce desfășurau activități de picnic în spații neamenajate.

În urma celor constatate, au fost aplicate un 63 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 11.200 de lei, deoarece a fost încălcată legislația în vigoare în ceea ce privește activitățile de picnic, transmit reprezentanții IJJ Argeș.

Tot în această perioadă, jandarmii argeșeni au constatat și alte încălcări ale normelor în vigoare, fiind aplicate 31 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 7.950 de lei.

În urma acțiunilor, reprezentanții Jandarmeriei Argeș recomandă cetățenilor să desfășoare activități de picnic doar în spațiile special amenajate, spunând că practicarea inadecvată a acestora are un impact negativ asupra mediului înconjurător.

Sursă foto IJJ Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.

La înmormântare, ca la nuntă! Bani în plic, în loc de coroane de flori!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole