Grupare de 5 hoți din Ștefănești – Prinsă pentru furt calificat!

de | 24.07.2022 12:52 | Știri, Eveniment

În cursul nopții de 21 spre 22 iulie, organele oficiale din cadrul Serviciului Investigații Criminale Argeș, alături de polițiștii din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române – Brigada Operațiuni Speciale Pitești și Alba Iulia, aceștia au acționat pentru destructurarea unei grupări infracționale specializate în furturi din societăți comerciale. În urma activităților desfășurate de către polițiști, au fost arestați 5 bărbați din Ștefănești!

grupare - Grupare de 5 hoți din Ștefănești - Prinsă pentru furt calificat!

În aceeași seară, polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Argeș, împreună cu polițiștii Brigăzilor Operațiuni Speciale din Pitești și Alba Iulia, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției de Poliție Rurală Drăganu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au desfășurat, pe DN 7, prin care cei cinci bărbați, de 32, 28, 23, 30 și, respectiv 32 de ani, toți din Ștefănești, județul Argeș, au fost prinși în flagrant, în urma comiterii mai multor furturi din societăți comerciale. În cursul serii de ieri, aceștia au fost prinși și imobilizați în trafic, la scurt timp după comiterea unui furt dintr-o societate comercială din Sebeș, județul Alba, de unde ar fi sustras bunuri, în valoare totală de aproximativ 15.000 de lei.

grupare hoti - Grupare de 5 hoți din Ștefănești - Prinsă pentru furt calificat!

Bunurile sustrase au fost recuperate în totalitate, urmând a fi restituite persoanei vătămate.

Gruparea este bănuită de comiterea mai multor furturi, cu același mod de operare, în județele Argeș, Vâlcea, Sibiu, Alba și Oradea.” precizează IPJ Argeș.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activității infracționale.

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Pompierii au stins 209 incendii în ultimele 24 de ore!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole