Gurul român care își ademenea elevele minore prin orgii și ritualuri!

de | 02.09.2022 20:01 | Știri, Eveniment, Național

Eusebiu Sebastian Apostolache, cunoscut și „Atotputernicul pe Pământ” este numele unui guru român în vârstă de 66 de ani din Târgu Mureș, fost profesor de teatru, muzician și coregraf care timp de zece ani a practicat prin manipulare, orgii și ritualuri sacre cu elevele sale. Întâlnirile sectei pe care a creat-o, numită „Cercul” aveau loc la „Casa sfântă”. În acest loc bărbatul își satisfăcea poftele trupești prin fanteziile sexuale pe care la avea cu fetele.

Cum a luat naștere secta?

Acesta a creat „Cercul” în 2008, alături de Nușa Kelemen, o fostă angajată a Facultății de Arte din Târgu Mureș. Scopul femeii era acela de a aborda fete tinere, sărace, care să accepte invitația de a lua parte la aceste orgii. Nușa aborda victimele și petrecea mai mult timp cu ele pentru a le oferi încredere, după ce capcana era întinsă nu mai rămânea decât să le vorbească despre acest filosof indian care practica meditație.

Bărbatul și-a jucat bine rolul de guru reușind să le ademenească pe fete dar să le și ofere informații false despre religia pe care o prezenta. Ba mai mult, bărbatul spunea că știe tot ce le învață de la o putere supranaturală, când în realitate, Nușa era învățătorul.

Ce se întâmpla cu victimele?

După ce fetele credeau tot, acestea erau învățate să practice ritualuri sacre în miez de noapte, complet dezbrăcate, prin care să se autosatisfacă, prezintă Curtea de Apel Târgu Mureș.

De aici până la orgiile sexuale din casa gurului a mai fost doar un pas. Totul se întâmpla la „Casa sfântă” din localitatea Eremitu. O victimă informează chiar că unele practicante erau atât de îndoctrinate că locuiau cu Eusebiu din 2014.

Nici fata Nușei nu a scăpat, fiind victima sectei încă de la 12 ani. Copila a fost obligată să întrețină relații sexuale cu agresorul până la majorat.

Cei doi sunt dați în urmărire internațională

Procurorii DIICOT au început cercetările acestui caz încă din anul 2016, toți cei care au luat parte fiind, la acest moment, condamnați. Nușa a primit 8 ani de închisoare cu executare dar a reușit să fugă înainte ca Tribunalul Mureș să dea sentința definitivă.

Eusebiu a reușit și el să scape, iar acum se află în urmărire internațională de anul trecut, de când a fost condamnat la 9 ani de închisoare pentru trafic de persoane, trafic de minori și acte sexuale cu un minor.

 

 

Sursa Foto ProTV

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ACUM: Arde restaurantul Ciobănașu din Câmpulung!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: DIICOT

Ultimele articole